La cesta está vacía
MÀQUINES SEXUALS Jordina Biosca CI´RCULO CONTA NANO

MÀQUINES SEXUALS Jordina Biosca CI´RCULO CONTA NANO

Teatro > Teatro
10/02/2022 - Hora: 20:00

Desde: 7 € 9 €

resumen

Sinopsi: Si tinc intel·ligència, és que estic viu. Es pot generar artificialment l%u2019espurna de la ment o l%u2019ànima. Una màquina sexual masculina es limitaria al fal·lus. I una de femenina%u2026 L%u2019ideal és aquell qui no replica. Puc desendollar aquell qui pensa artificialment com qui desendolla una torradora. I si me n%u2019enamoro i mor, seré vidu. O vídua. Ara ho torneu a llegir i poseu un interrogant rere cada frase. Textos de Jeanette Winterson,%u202FIan McEwan%u202F, Ferdinand Von Schirach i Catherine Millet. 

Compartir publicación 

Jordina Biosca

Creadora, narradora, guionista i directora des del 1998. Ha presentat els seus espectacles en diversos festivals, cicles de narració, poesia i teatre d’arreu del país i de l’Estat espanyol a part d’actuacions continuades en programacions estables per tot Catalunya. Combina els espectacles íntegrament de text amb les actuacions amb acompanyament musical tant amb músics de formació clàssica com contemporània.

Ha creat projectes a la carta d’espectacles, CD’s, produccions i presentacions d’actes per a la Fira Mediterrània de Manresa, Fundació La Caixa, Vallformosa, Nit de Castells, Descobrir Catalunya i Generalitat de Catalunya entre d’altres. També ha col·laborat fent formacions per adults amb la Universitat Ramon Llull, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Vic, Universitat Rovira i Virgili, Escola Marta Mata i les Escoles d’Estiu de la Generalitat.

Els seus espectacles es caracteritzen per la intensitat interpretativa i la tria de textos de contingut contundent. És protagonista de tots els seus espectacles i en fa l’adaptació de tots els guions.

ESPECTÁCULOS DESTACADOS